Maanalaisten tilojen rakentamisyhdistys MTR

MTR kokoaa yhteen maanalaisen rakentamisen ylivoimaiset osaajat, jotka ovat sitoutuneet yhdessä edistämään maanalaisten tilojen tutkimusta, suunnittelua, rakentamista ja monipuolista hyödyntämistä Suomessa.

nainen-kaavio

 

Maanalaisten tilojen rakentamisyhdistys MTR ry on perustettu vuonna 1974. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää maanalaisten tilojen suunnittelun, rakentamisen, hoidon ja käytön sekä tutkimuksen alalla tapahtuvan kehityksen yleisiä edellytyksiä. MTR kokoaakin yhteen maanalaisen rakentamisen osaajat, jotka ovat sitoutuneet yhdessä edistämään maanalaisten tilojen tutkimusta, suunnittelua, rakentamista ja monipuolista hyödyntämistä Suomessa.

Yhdistyksellä on sekä henkilö- että yritys- ja yhteisöjäseniä. Yhdistyksen jäsenyrityksiin kuuluvat lähes kaikki keskeiset kalliorakennusalan suunnittelutoimistot, urakoitsijat sekä laite- ja materiaalivalmistajat Suomessa.

MTR kuuluu nimellä Finnish Tunnelling Association – FTA, kansainväliseen tunneliyhdistykseen International Tunnelling and Underground Space Association ITA:an, jossa MTR edustaa täysivaltaisena jäsenenä Suomea ja jäsenistöään.

Yhdistyksen säännöt: Tutustu