Kallionuoret exculla: tule mukaan porukkaan!


| Alan ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset

Suomen ensimmäinen Kallionuorten kokoontuminen pidettiin 3.6.2022. Päivän ohjelmassa oli 2 ekskursiota Helsingissä. Osallistujia päivän ohjelmaan oli 13 innokasta alan parissa toimivaa nuorta ja nuorten mielistä.

Ensimmäinen vierailu tapahtui Raidejokerin työmaalla Patterinmäen tunnelilla. Työt ovat hyvässä vauhdissa eteenpäin ja viimeistelytyöt ovat loppusuoralla, minkä jälkeen testaukset voivat alkaa.

Päivän jälkimmäinen kohde oli Viikinmäen jätevedenpuhdistamo. Näkemistä tässä suuren kokoluokan kalliotilassa on paljon ja vierailuun olisi voinut käyttää helposti koko päivän. Nyt keskittymisen kohteena oli kalliotilojen korjauskohteet, joita päästiin näkemään muutama kappale laitoksen sisällä.

Päivän lopuksi istuuduttiin nauttimaan illallinen ja tutustumaan mukana olleisiin alan parissa työskenteleviin kollegoihin. Iloisesta ja positiivisesta ilmapiiristä on hyvä jatkaa kohti seuraavia kokoontumisia ja aktiviteetteja.

Mikäli olet kiinnostunut Kallionuorten toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä:

  • Jari Paajanen, p. 050 499 0779
  • Terhi Seppälä, p. 040 167 8490
  • Max Pihlström, p. 050 595 4714

Kallionuoret on Suomessa toimivien alle 40 vuotiaitten kalliorakentajien yhteisö, joka kokoaa kalliorakentamisen alalla työskentelevät ammattilaiset riippumatta ammattinimikkeestä tai opintotaustasta. Kallionuoret toimivat Maanalaisten tilojen rakentamisyhdistys MTR;n ja Suomen kalliomekaniikkatoimikunnan sateenvarjon alla.