Liity MTR:n jäseneksi!

 

Onko sinulla ideoita, joilla tiivistämme alan näkyvyyttä, menestystä ja osaamista? Liity MTR:n jäseksi ja ole mukana rakentamassa maanalaista ympäristöä.

Täytä jäsenhakulomake ja palauta se spostilla pia.vasko@ril.fi. Tutustuthan samassa yhteydessä EU:n tietosuojalain mukaiseen (voimaan 25.5.2018) MTR:n Jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen.

Mikäli haet yhteisöjäsenyyttä, voit samassa yhteydessä toimittaa organisaatiosi logon lisättäväksi MTR:n sivuille.

Kerro merkittävästä hankkeesta! Nostetaan se esille kuukauden hankkeena!

 

Jäsenkelpoisuus

Yhdistyksen jäseniksi voidaan sääntöjen mukaan ottaa

  1. yksityisiä henkilöitä = A-jäsenet
  2. maanalaisia tiloja suunnittelevia ja rakentavia yhtiöitä tai muita oikeustoimikelpoisia yhteisöjä, jotka työskentelevät yhdistyksen toimialalla = B-jäsenet
  3. oikeuskelpoisia yhteisöjä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa = C-kannattavat jäsenet

A-, B- ja C-jäsenistä kannettavan vuosimaksun ja liittymismaksun suuruudesta päätetään yhdistyksen vuosikokouksessa. Jäseneksi hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus.

Yhdistyksen kokouksissa jokaisella kokoukseen osallistuvalla A-jäsenellä on yksi ääni. Muilla kokoukseen osallistuvilla jäsenillä on puhe- mutta ei äänioikeutta. Kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan yhdistyksen toimintaan!

Jäsenanomus toimitetaan yhdistyksen toimistoon /sihteerille. Päätöksestä ilmoitetaan hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse. Hallitus kokoontuu noin 4-5 kertaa vuodessa.

 

Jäsenmaksu

Yhteisöjäsenmaksu on yrityksillä liikevaihtoperusteinen. Yleishyödyllisillä yhdistyksillä
ja julkisilla yhteisöillä, kuten valtion laitokset ja kaupungit jäsenmaksu on vuosittain
vahvistettava kiinteä vuosimaksu.

Vuosikokous vahvisti jäsenmaksuperusteeksi vuodelle 2019 seuraavaa:

  • A-jäsenet eli yksityiset henkilöt: vuosimaksu 0 euroa.
  • B-jäsenet eli yritys- ja yhteisöjäsenet: liittymismaksu 0 euroa. B-jäsenen vuosimaksu on 500 euroa + 0,04 % 0,1 miljoonan ylittävästä kalliorakentamiseen kohdistuvasta kotimaisesta liikevaihdosta, mutta enintään 4000 euroa. Organisaation on ilmoitettava liikevaihtonsa pyynnöstä 15.5.2019 mennessä tai muussa tapauksessa jäsenmaksu määräytyy edellisen tiedossa olevan liikevaihdon perusteella.
  • C-jäsenet eli kannattajajäsenet: liittymismaksu on 0 euroa ja vuosimaksu 2500 euroa.

 

Säännöt

Kiinnostavatko yhdistyksen säännöt ennen liittymistä?