MTR:n jäseneksi alan ammattilaisten joukkoon!

 

MTR tarjoaa jäsenilleen ajankohtaista tietoa, ammatillista kehittymistä ja kontakteja. Yhdistys jäsenineen edistää kalliorakentamisen kehittymistä mm. osallistumalla lainsäädäntöä ja käytäntöjä kehittäviin lausuntoihin, alan julkaisujen tuottamiseen sekä seminaari- ja konferenssitoimintaan. MTR on mukana varmistamassa laadukasta rakentamista alan henkilöpätevyysjärjestelmää ylläpitävän FISE Oy:n toimintaan osallistumisen kautta.

MTR:n jäsenistö koostuu sekä yritys- ja yhteisöjäsenistä että henkilöjäsenistä kalliorakennusalan suunnittelutoimistoista, urakoitsijoista sekä laite- ja materiaalivalmistajista.

Yhdistykseen kuuluu yhteensä 26 yritysjäsentä sekä yli 210 ammattilaista henkilöjäseninä.

 

Liity jäseneksi

Haluatko olla mukana kalliorakentamisen ammattilaisten joukossa? Kuulla ajankohtaisista asioista tai välittää omasta näkövinkkelistä alaa koskevaa tärkeää tietoa? Haluatko kertoa alalle merkittävästä hankkeesta, projektista, tuotteesta tai onnistumisesta? Nostamme alaa koskeva tietoa esille MTR:n kotisivuilla ja jäsenviestinnässä.

Liity MTR:n jäseneksi ja ole mukana rakentamassa maanalaista ympäristöä:

Tutustuthan samassa yhteydessä EU:n tietosuojalain mukaiseen (päivitetty 29.5.2020) MTR:n Jäsen- ja sidosryhmärekisterin tietosuojaselosteeseen.

Mikäli haet yhteisöjäsenyyttä, voit toimittaa organisaatiosi logon lisättäväksi MTR:n kotisivuille (pia.vasko@ril.fi).

 

Jäsenlajit

MTR toivottaa lämpimästi tervetulleiksi alalla toimivat

  • yksityiset henkilöt = A-jäsenet
  • maanalaisia tiloja suunnittelevat ja rakentavat yhtiöt tai muut oikeustoimikelpoiset yhteisöt, jotka työskentelevät yhdistyksen toimialalla = B-jäsenet
  • oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa = C-kannattavat jäsenet

A-, B- ja C-jäsenistä kannettavan vuosimaksun ja liittymismaksun suuruudesta päätetään yhdistyksen vuosikokouksessa. Jäseneksi hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus.

Yhdistyksen kokouksissa jokaisella kokoukseen osallistuvalla A-jäsenellä on yksi ääni. Muilla kokoukseen osallistuvilla jäsenillä on puhe- mutta ei äänioikeutta. Kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan yhdistyksen toimintaan!

Jäsenanomus toimitetaan yhdistyksen toimistoon /sihteerille. Päätöksestä ilmoitetaan hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse. Hallitus kokoontuu noin 4-6 kertaa vuodessa.

 

Jäsenmaksu

Yhteisöjäsenmaksu on yrityksillä liikevaihtoperusteinen. Yleishyödyllisillä yhdistyksillä
ja julkisilla yhteisöillä, kuten valtion laitokset ja kaupungit jäsenmaksu on vuosittain
vahvistettava kiinteä vuosimaksu.

Vuosikokous vahvisti jäsenmaksuperusteeksi vuodelle 2024 seuraavaa:

  • A-jäsenet eli yksityiset henkilöt: vuosimaksu 0 euroa.
  • B-jäsenet eli yritys- ja yhteisöjäsenet: liittymismaksu 0 euroa. B-jäsenen vuosimaksu on 500 euroa + 0,04 % 0,1 miljoonan ylittävästä kalliorakentamiseen kohdistuvasta kotimaisesta liikevaihdosta, mutta enintään 4000 euroa. Organisaation on ilmoitettava liikevaihtonsa pyynnöstä 15.5.2024 mennessä tai muussa tapauksessa jäsenmaksu määräytyy edellisen tiedossa olevan liikevaihdon perusteella.
  • C-jäsenet eli kannattajajäsenet: liittymismaksu on 0 euroa ja vuosimaksu 2500 euroa.

 

Päivitä yhteystietosi

Varmistathan, että muuttuneet yhteystiedot päivittyvät myös jäsenrekisteriin ja saat jäsenpostit sekä sähköpostitse haluamaasi osoitteeseen. Muutosilmoitukset jatta.lytter@ril.fi.