ITAn ja MTR:n hallitusten hedelmällinen tapaaminen


| MTR:n tiedotteet

Kansainvälisen tunnelijärjestön ITAn hallituksen vuosittainen syystapaaminen järjestettiin tänä vuonna Sandvikin ja Timo Laitisen isännöimänä Tampereella. ITAn hallituksen jäsenet piipahtivat myös MTR:n hallituksen vieraina yhteisessä lounaskokouksessa perjantaina 23.9.2016. Kokouksessa keskusteltiin yhteistyön tavoitteista, tarpeista ja keinoista. Fokuksessa oli erityisesti millaisia odotuksia ITAlla on maajärjestöä kohtaan sekä toisaalta mitä ITA tarjoaa kansalliselle järjestölle ja edelleen MTR:n jäsenkunnalle. Kokouskeskustelussa nousi selkeästi esille suomalaisen kalliorakentamisen tieto-taito kovan kiven osalta sekä räjäytysosaaminen. Kiinnostuksen kohteena oli myös suomalainen maanalainen kaava ja 3D-kaavoituksen tilanne.

Kiinnostaako Sinua ja organisaatiotasi kansainvälinen toiminta? Lisätiedot ja yhteydenotot Janne Lehto, janne.lehto@normet.com

 

nimeton-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvassa edessä istuen: ITA Vice President Ruth G. Haug, ITA President Tarcisio B. Celestino ja MTR:n puheenjohtaja Pasi Aarnio. Vasemmalta oikealle seisten: ITA Vice President Alexandre Gomes, ITA Anna Sieminska-Lewandowska, ITA-AITES Secrétariat Oliver Vion,  ITA Giuseppe Lunardi, Sandvik Timo Laitinen, MTR Mari Halonen, MTR Jari Weman, ITA Soren Eskesen, MTR:n varapuheenjohtaja Janne Lehto, MTR Kari J. Korhonen, ITA Vice President Eric Leca ja MTR Helena Soimakallio.